Friday, 27 March 2009

Gubahanku


Assalamualaikum.....

Leganyerrrrrrr....dah habis ulang tajuk yang masuk exam esokkkk:) "eh,dah tahun terakhir rupanye aku ni. Tinggal 2 bulan lagi utk berjihad dalam ilmu Allah di bumi anbia ni," aku bermonolog sendirian. Terasa nak posting sesuatu kat blog la pula.

Teringat semalam, kte tido pkul 1.30pagi sebab nak habiskan gubahan hantaran kawin untuk Ma'rad Yarmouk. Untuk tahun ni kami pelajar malaysia memilih tema perkahwinan.
Tahun ni kte wat gubahan lagi utk ma'rad. Tahun 1+3 dulu kte wat gubahan sejadah : payung dan kipas, gubahan telekung : baju kebaya, gubahan tuala: buah anggur dan gubahan cincin.

Apa pula gubahan kte tahun ni?



Nampak takkk?

gubahan telekung: BUNGA


(pandangan dari depan..)

gubahan sejadah: KERUSI
kegunaan utk letak Al-Quran


(pandangan dari tepi..)




TENGKOLOK

ni pula bunga telur....

yang ni bukan kte gubah, adik2 yang gubah sndiri..

lepas kte ajar diorag mlm tu. sampai2 je kt umah, siap dah bunga telurnyer.....

pandai diorang, xsia2 kte turunkan ilmu kat diorag..hehehe


Ni la salah satu kenangan yang paling best yang hampir 4 tahun kte kat jordan bersama-sama dgn kekawan. Sampai sini la kte paling banyak curahkan ilmu seni kite ni...

"Terima kasih mak....darimu ku belajar semua ini dan keranamu ku punyai bakat keseniaan yang ku amik dari minatmu......"

Sayang makkkkkk...arkkkkk,rindunyer kat mak..

1 comments:

Mohamed Meabed on 27 March 2009 at 14:47 said...

Communication between humans is responsible for the creation of growth
At the individual level and at the level of development of society as a whole
When the work of friends in the outside world
Thus, you establish friendships in your procedure
Within your mind, which always makes you alert of thought, conscience
We are not closed systems with the same
But we are created to be affected are those around us influence us by encouraging us
Lecture, as well as us, and we also
If people love inevitably feel comfortable and spontaneous when you are with them
How beautiful communication

https://meabed-egypt.blogspot.com

mohamedtrfaia@yahoo.com

https://tarfaia.wordpress.com

Post a Comment

 

Dzatun Nithaqaini Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template